Vår verksamhet – Fysioterapi

Formtoppen Hälsa är en klinik som är belägen mitt i Umeå centrum, granne med hotel Aveny samt mittemot Norrlandsoperan. På kliniken finns en hög kompetens och gedigen erfarenhet inom såväl idrottsmedicin, rehabiliteringsträning samt ortopedisk manuell terapi.

Vårt arbetssätt bygger på evidensbaserad forskning och vi använder de senaste behandlingsmetoderna. Här kan du få hjälp med undersökning, bedömning och en rehabiliteringsplan utifrån varje individs behov och mål.

Det finns god tillgång till ultraljudsundersökning, vilket väsentligen ökar möjligheten att ställa korrekt diagnos och därmed snabbt påbörja effektiv rehabilitering.

Vi utför även behandlingar med stötvåg och laser.

Fysioterapeut Lars Andersson som driver Formtoppen Hälsa har avtal med Region Västerbotten. Det innebär att patientavgiften är 300:-/besök, under 20 år gratis. Frikort gäller. Ingen remiss krävs.

I direkt anslutning till kliniken ligger Formtoppen, ett gym som drivs av Lars Andersson. Lokalerna är ljusa och fräscha och atmosfären lugn och personlig. Gymmet är välutrustat med allt du kan tänkas behöva för din träning – alltifrån fria vikter till konditionsmaskiner och traditionella styrketräningsmaskiner till öppna ytor för träning med kroppen som motstånd.

Lars Andersson :
Lars Andersson

Leg. Fysioterapeut
lars@formtoppenhalsa.se