Gymmet

Vårt omtyckta gym ligger mitt i centrala Umeå, alldeles intill Norrlandsoperan. Lokalerna är ljusa och fräscha och atmosfären lugn och personlig. Gymmet är välutrustat med allt du kan tänkas behöva för din träning – alltifrån fria vikter till konditionsmaskiner och traditionella styrketräningsmaskiner till öppna ytor för träning med kroppen som motstånd. Här tränar folk i alla åldrar och med varierande mål och träningsvana – hos oss ska alla känna sig sedda och välkomna. Är det något du funderar över eller är osäker på då det gäller din träning så står vår personal alltid till förfogande och hjälper dig.

Vid köp av ditt första årskort ingår en träff med PT. Då ser våra kunniga personliga tränare till att du får bästa möjliga start eller vidareutveckling på din träning. Våra personliga tränare är välutbildade inom anatomi, fysiologi och träningslära.

Självklart får du provträna hos oss kostnadsfritt för att se om detta är det gym du söker. Vill du veta mer om oss eller komma igång med träningen så titta gärna förbi så berättar vi mer!