Personlig Träning

Vi utbildar dig i din träning

Personlig träning innebär att vi tillsammans utifrån dina behov, mål, förutsättningar och ambitionsgrad skapar individanpassad träning för dig, samt lär dig utföra den på ett säkert sätt. Vi ser personlig träning som tillfällen att undervisa och lära ut, med det långsiktiga målet att du som individ ska bli självgående.

Vi som jobbar med detta är välutbildade inom anatomi, fysiologi och träningslära. Vi jobbar ihop som ett sammansvetsat team och hänvisar klienter mellan varandra beroende på vad det är denne för stunden behöver expertis inom.

Vi hjälper dig bland annat med:

  • Skaderehabilitering
  • Skadeförebyggande träning – Prehab
  • Förändring av kroppsvikt och kroppssammansättning
  • Diagnosspecifik träning
  • Träningsupplägg för muskeltillväxt och styrka
  • Löpanalys och löpspecifik styrka

Startpaket med PT – Aktuella priser hittas här!

Vårt omtyckta PT-paket innebär att någon av våra kunniga personliga tränare ser till att du får bästa möjliga start eller vidareutveckling i din träning. Paketet är även väldigt bra för dig som ådragit dig en skada eller har något tillstånd som ställer särskilda krav på hur du ska träna.

I startpaketet ingår:

Introträff/ Nybesök där vi bl.a. samtalar om dina mål med träningen, eventuella krämpor/problem/skador du har och utför eventuella tester för att se hur dina muskler samverkar med varandra.
Träningsprogram, som vi skapar utifrån den information som kommit fram under introträffen. Anpassat utifrån dina mål, behov, förutsättningar och ambitionsgrad.
Genomgång av träningsprogrammet ca . 60 min, där vi lär dig utföra övningarna på ett korrekt och säkert vis
Uppföljning ca 30 min, där vi tillsammans utvärderar hur träningen har gått, utvecklar/stegrar träningsprogrammet och kontrollerar utförandet vid behov.

Emanuel Vall :
Emanuel Vall

Leg. Fysioterapeut, Lic. Personlig Tränare, Dipl. Massör
emanuel@formtoppen.com

Heléne Andersson Väcklén :
Heléne Andersson Väcklén

Lic. Personlig tränare, Löpcoach, Reception
helene@formtoppen.com

Evelina Asplund :
Evelina Asplund

Lic. Personlig Tränare Idrottsfysiolog