Om Oss

Formtoppen är ett företag i Umeå som bedriver gymverksamhet med fokus på friskvård. På vårt gym kan du träna i ljusa, fräscha lokaler med lugn och personlig atmosfär. Här vill vi att träning ska innebära glädje och hälsa. Vi lägger stort fokus på att träningen ska vara säker och effektiv för individen, och vår välutbildade personal ger dig därför gärna lite tips när du skaffar kort hos oss. Vid behov hjälper vi även till att komponera ihop ett genomtänkt träningsschema.

Vi lägger stort fokus på personlig träning, kostrådgivning, fysioterapi och behandlande massage där vår personal jobbar ihop som ett starkt team. Vi har även flertalet samarbetspartners för att kunna hitta den bästa helhetslösningen för individen.

Självklart får du provträna kostnadsfritt hos oss för att se om vårt gym är det du söker. Vill du veta mer om oss eller komma igång med träningen så titta gärna förbi så berättar vi mer!

Historia

Under senhösten 1994 öppnade Lars Hansson upp ett gym i Scandic Hotels lokaler på Teg i Umeå som fick namnet Formtoppen. Fem år senare flyttade Formtoppen från sina befintliga lokaler på Teg till Vasakyrkans källare. Där befann sig företaget i åtta år för att sedan i januari 2007 återigen flytta, denna gång till Norrlandsgatan 17. Nu hade vi äntligen lite större lokaler att röra oss i och Formtoppen har sedan dess successivt vuxit som företag och utökat träningsytan och sitt utbud inom friskvård allteftersom.

Sedan 2016 driver Leg. Fysioterapeut Lars Andersson Formtoppen där han även har sin klinik.

Personal

Lars Andersson :
Lars Andersson

Leg. Fysioterapeut
lars@formtoppenhalsa.se

Eva Andersson :
Eva Andersson

Massör, företag, Cert. Massageterapeut

Pernilla Bylund :
Pernilla Bylund

Cert. Massageterapeut, Företagsmassör

Heléne Andersson Väcklén :
Heléne Andersson Väcklén

Lic. Personlig tränare, Löpcoach, Reception
helene@formtoppen.com

Fadumo Gismali :
Fadumo Gismali

Lokalvårdare

Therese Andersson :
Therese Andersson

Cert. PT, Cert. Massageterapeut, Cert. Kostrådgivare