Integritetspolicy

GDPR (General Data Protection Regulation) är den nya dataskyddslag som börjar gälla inom EU den 25 maj och som ersätter den gamla svenska personuppgiftslagen (PUL)
Det är viktigt för oss på Formtoppen att du känner dig trygg med hurvi hanterar dina personuppgifter därför är vi öppna med hur visamlar in, behandlar och delar med oss av den data som vi sparar hos oss. Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss och att behandlingen följer gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner.

Varför behöver vi dina uppgifter?

Vårt mål är att skapa en så bra upplevelse som möjligt för dig som kund på Formtoppen. Vi behöver därför dina personuppgifter för att du ska kunna registrera dig för ett medlemskap hos oss, teckna dig för betalningsalternativet autogiro, använda vårt inpasseringssystem vid obemannade tider samt boka dig för övriga tjänster som massage och personlig träning.
Vi säljer aldrig dina personuppgifter till andra företag.

Hur samlar vi in dina uppgifter?

Uppgifterna samlas in över disk när du tecknar ett medlemskap hos Formtoppen. Vi kan också få dina uppgifter via hemsidan när du bokar en behandling online.

Hur länge sparas dina uppgifter?

Dina uppgifter lagras så länge som krävs för att vi ska kunna administrera ditt träningskort eller andra tjänster du tar del av. Därefter anonymiseras de enligt den gallringsrutin som gäller.
Utgångspunkten är att endast våra anställda som behöver dina uppgifter för att kunna utföra sitt arbete ska ha tillgång till dem.

Vem ansvarar för dina uppgifter?

Synergia Hälsa AB, ägare till Formtoppen, är ansvarig för dina personuppgifter, hur de behandlas och att dina rättigheter tas tillvara. Bolaget har tecknat personbiträdesavtal med Pastelldata som är det företag som tillhandahåller affärssystemet PROFIT 10, där vi hanterar ditt medlemskap.

Vad innebär den nya lagen för dig?

Ditt medlemskap påverkas inte och du behöver inte göra någonting.

Vilka är dina rättigheter?

Du har rätt att veta vilka uppgifter vi lagrar om dig och om de är ofullständiga eller felaktiga kan du begära att de rättas eller raderas. Om du har frågor gällande dina uppgifter hos oss, vänligen
kontakta oss via mail på formtoppen@formtoppen.com