Så går det till

 

Som ny PT-kund bokar du in ett så kallat ”Nybesök/Infoträff” hos den PT du vill träffa. Detta gör du lättast via knappen ”Bokning” uppe i menyn, men du kan även boka tid i receptionen på Formtoppen eller höra av dig direkt till den PT det gäller.  Vid bokningen kommer du att bli tillfrågad att fylla i lite personuppgifter. Detta gör vi för att du ska få en bekräftelse på din bokning samt för att kunna få tag i dig om vi skulle behöva. Du kommer även att bli tillfrågad att fylla i en hälsodeklaration. Detta gör vi för att på ett enkelt sätt få en överblick över eventuella sjukdomar, skador och problem som kan vara sådant vi måste ta hänsyn till. När tiden är bokad kommer du att få en bekräftelse via e-post/sms.

 

På nybesöket så kommer du och din PT att tala runt vad det är du vill få ut av att anlita en PT. Vi kommer även fråga efter lite information runt din vardag, träningsvanor, kostvanor och sådant som kommit fram i din hälsodeklaration. Efter att ha skaffat oss en bild av vem du är och vad det är du vill åstadkomma så brukar vi ofta påbörja en funktionsanalys för att se hur din kropps muskler och leder samverkar. Hur denna undersökning går till beror lite på vad ni kommit fram till att ni ska arbeta mot.

 

När detta är klart kommer din PT att ge ett förslag på hur många träffar denne tror att ni behöver för att komma dit ni vill, och förklara hur upplägget på dessa träffar kommer att se ut. När ni sedan kommit överens och du lämnar rummet kommer din PT att påbörja planeringen av era kommande träffar samt börja utforma ditt träningsprogram ni ska gå igenom nästa träff.